Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Cum funcționează Whisky Flavour?

Este super ușor. În primul rând, ca să selectați cutia de degustare de Whisky preferată, decideți ce vechime v-ați dori să aibă miniaturile dumneavoastră, și selectați cutia de degustare corespunzător. Fiecare cutie conține minim 4 miniaturi. După ce completați informațiile veți primi comanda și veți avea șansa să degustați whisky-uri diferite. Nu repetăm niciodată sticluțele miniatură.

Care este diferența dintre cutiile de degustare?

Puteți alege cutia de degustare în funcție de ce perioadă de vechime vă doriți să primiți și să degustați. Noi am creat trei diferite cutii de degustare- dumneavoastră puteți alege o cutie cu whisky sub 18 ani vechime, până în 21 de ani de vechime sau până în 30 de ani vechime.

Câte miniaturi voi primi?

Înăuntrul fiecării cutii de degustare veți găsi cel puțin 4 sticluțe în miniatură, dar ocazional puteți găsi mai multe, depinzând de valoarea sticluțelor în minuatură. Poate să se întâmple ca uneori să ne dorim să vă surprindem.

Pot oferi cutia de degustare ca și cadou?

Absolut! Un abonament de la Whisky Flavour cu siguranță va fi apreciat de cei dragi, prieteni sau colegi. Noi credem că este un cadou minunat pentru Iubitorii de Whisky și ambalajul este la fel. Vă rugăm Contactați-ne mai întâi, pentru a livra cutia de degustare pe post de cadou.

Ce metode de livrare sunt disponibile și care sunt prețurile de livrare?

Noi livrăm în toată lumea, iar prețurile de livrare sunt €30,00 (pe lună).

Mereu procesăm pachetul în așa fel încât să îi puteți urmări traseul comenzii.

Nu ne asumăm responsabilitatea dacă țara dumneavoastră are reguli stricte în vederea tranzacțiilor cu alimente sau băuturi alcoolice.

Cum pot urmări comanda?

Având în vedere faptul că toate comenzile sunt trimise prin poșta înregistrată, veți primi un email cu informațiile necesare în vederea urmăririi comenzii.

Dacă încă mai aveți întrebări, nu ați primit emailul sau nu știți cum să procedați, simțiți-vă liberi să ne contactați.

Când îmi voi primi cutia de degustare?

Aveți la dispoziție până pe data de 24 a fiecărei luni să plasați comanda și toate comenzile sunt expediate până în data de 7.

În funcție de țara în care vă aflați, poate lua între 5 și 10 zile lucrătoare să primiți cutia de degustare.

Ce trebuie să fac dacă nu am primit comanda?

Dacă nu primiți comanda, ceva a fost în neregulă, așa că vă rugăm contactați-ne și vom verifica ce s-a întâmplat.

Nu-mi găsesc întrebarea

Simțiți-vă liberi să ne contactați oricând. Folosiți formularul nostru de contact, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.