Despre

Origini

Whisky Flavour a luat naștere din dorința unui Iubitor de Whisky pentru a degusta și a cunosște diferite tipuri de whisky-uri în cel mai convenabil și accesibil mod posibil. Uneori nu este inteligent să cumpărați (sau ar trebui să spunem „investiți”?) într-o sticlă de whisky întreagă despre care sunteți interesați sau pe care ați vrut să o încercați de mult timp, dar pe care nu ați avut șansa să o încercați înainte. Este posibil ca așteptările pe care să le aveți să nu fie atinse. Așadar, pentru toți iubitorii de whisky, la fel ca noi, care sunt interesați în testarea a diferitelor sticle, mărci și vechimi de whisky, am creat Whisky Flavour. Noi credem cu tărie că acesta este soluția care face posibilă testarea diferitelor tipuri de whisky fără compromisuri de lungă durată pe care le implică o sticlă normală.

Whisky Flavour are 3 tipuri de abonament lunar la cutiile de degustare de whisky, fiecare conținând 4 miniaturi de marcă originală. În acest mod vă puteți împlini curiozitatea (și extinde repertoriul).

Misiunea

Misiunea Whisky Flavour este, cum am menționat și înainte, livrearea și furnizarea tuturor iubitorilor de whisky cu posibilitatea de a experimenta cât de multe mărci și tipuri de whisky doresc. În acest fel, din ce în ce mai mulți oameni for avea șansa să guste whisky, chiar și cele mai scumpe mărci, într-un mod accesibil.

Viziunea

Este viziunea Whisky Flavour să fie model de referință în acest sector și să aibă un nou mod de apropiere a interacțiunii clientului și a mărcilor. Cu oportunitățile pe care le furnizăm noi, consumatorii vor fi mai conștienți în ceea ce privește cantitatea de mărci și procese de fabricare uimitoare . Pe de altă parte, mărcile de whisky vor avea șansa să atingă mai mulți clienți, mai multe prospecte și să creeze relații de lungă durată cu clienții.

Valori

Transparență/ Eleganță/ Inovare/ Orientare către clienți/ Modernizare

Despre Noi

Whisky Flavour are o echipă dinamică și creativă de 4 persoane, interesate în furnizarea experiențelor originale și absolute.

Rui Guerra este aficționat de whisky și expert în tot ceea ce înseamnă digital. Cu experiență anterioară în domeniul Antreprenorial și cu sensibilitatea necesară pentru degustarea de whisky și afaceri, este responsabil pentru toate mărcile și tipurile de whisky pe care le punem la dispoziție, la fel ca și de dezvoltarea afacerii pe toate planurile.

Sandra Marques este responsabilă pentru menținerea lui Rui Guerra la distanță de prea multe sticle de whisky și, de asemenea, de marketingul digital. Ea lucrează cu Rui Guerra la toate digital medias și canalele digitale și ambii găsesc modalități de a comunica marca. Uneori ea se ocupă și de ambalarea seturilor de degustări pe care dumneavoastră le comandați.

Margarida Henrique

Nu ai niciun produs în coș.