Whisky cadou de Crăciun – combinația perfectă

whisky subscription whisky flavour

Cea mai frumoasă perioadă a anului ne bate la ușp, și WhiskyFlavour este aici să o facă și mai deosebită, cu cadourile noastre de Crăciun cu whisky.

Chiar dacă cei dragi sunt aproape sau departe, putem face din Crăciunul lor unul cu adevărat special. Pachetele noastre uimitoare le oferă șansa să se bucure de cele mai incredibile whisky-uri. Diferă în perioada de livrare și în cea de învechire. Tot ceea ce trebuie să faceți este să verificați website-ul și să vedeți ce vă punem noi la dispoziție.

Pentru că ne dorim ca acest Crăciun să fie înălțător, fiecare pachet va veni cu o surpriză înăuntrul său. Am hotărât să includem, fără taxe suplimentare, niște suporturi de pahar cu marca noastră și niște cuburi de gheață care vor răci whisky-ul fără să îl inunde cu apă.

În acest fel, fie că vă place să vă bucurați de whisky-ul vostru într-un cocktail sau sec, va fi mereu rece și susținut.

Ca să vă puteți decide ce pachet se potrivește mai bine celor ce îl vor primi, le-am împărțit în trei categorii:

Pentru începători

Acest pachet este perfect pentru cei care încă descoperă lumea whisky-ului. Cu whisky-uri cuprinse între 18 ani vechime, aceștia se vor bucura de cele mai ușoare gusturi și arome. Sunt ideale pentru oricine căruia îi place deja whisky-ul sau pentru cei care abia se aventurează în acest univers.

Puteți alege între subscripții de o lună, trei luni, șase luni sau 12 luni, pentru o descoperire continuă.

Pachetul pentru intermediari

Dacă persoana dragă vouă este deja un fan al whisky-ului, atunci acest pachet este ideal. Cu whisky-uri începând de la vârste de 21 de ani, notele vor fi mai stabile și aventuroase. Acest pachet este ideal pentru a trece la următorul nivel de whisky și pentru a le permite papilelor gustative să descopere ceva nou.

Și aici veți putea alege între subscripțiile de o lună, trei luni, șase luni sau 12 luni.

Pachetul pentru experți

Acest pachet este pentru cunoscătorii de whisky, adevărații fani ai whisky-ului. Aici, cu whisky-uri vechi de 30 de ani, gusturile sunt mai complexe și oferă favori pline. Acest pachet este cu adevărat acel tip de cadou care continuă să ofere surprize, pentru că cel ce îl gustă va descoperi o nouă lume.

La fel ca precedentele, puteți alege între subscripții cu o durată de o lună, trei luni, șase luni sau 12 luni.

Veniți, descoperiți o nouă lume și oferiți cadouri speciale de Crăciun. Un spirit unic care oferă mult mai mult decât altele, lumea whisky-ului vă așteaptă să o descoperiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.