Vicomte Malt Unic – un whisky francez

vicomte whisky francez

Vicomte Malt Unic – un whisky francez

Whiskyul francez este în creștere. Datorită caracteristicilor lui speciale, în legătură cu folosirea stilurilor Holstein, și datorită faptului că au o mare varietate de butoaie la dispoziție,  whiskey-ul francez este o băutură în creștere, demnă de a fi luată în considerare de iubitorii de whisky. La urma urmei, nu este doar în Scoția unde se găsesc whisky-uri bune. Unul din cele mai interesante whisky-uri produse în Franța este Vicomte Malt Unic.

vicomte whisky

Caracteristicile Vicomte Malt Unic

Vicomte Malt Unic

este un whisky foarte special. Unul din motivele care are de-a face cu asta este faptul că orzul folosit este 100% organic. De fapt, este, de asemenea, crescut și recoltat din regiunea distileriei. În orice caz, aceasta nu este singura caracteristică interesantă a acestui Whisky francez. Vicomte Malt unic este îmbătrânit pentru cel puțin 8 ani în butoaie folosite anterior pentru îmbătrânirea cognacului. Așadar, în mod natural, este un whisky cu arome puternice asemănătoare cu distilatele franceze tradiționale.

Aromele

Tot whisky-ul produs în această țară are un caracter foarte fructat, spre deosebire de toate celelalte whisky-uri din lume. Când simți aromele acestui whisky, realizezi asta imediat. Vicomte Malt Unic are note puternice de banana, apricot și portocală.

Savori

Din punct de vedere al savorilor, whisky-ul Vicomte nu scapă de caracteristicile standard. De asemenea, când iei prima gură, vei simți smochine, fructe citrice și măr caramelizat. Pe lângă aceste savori fructate, vei putea să identifici aroma caracteristică a caramelului.

Dacă îți dorești să știi un whisky foarte diferit de altele cu care te-ai obișnuit, atunci Vicomte Malt Unic este o alegere excelentă. Încearcă-l și vei fi surprins.

Ai încercat vreodată un whisky francez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.