Un toast de Halloween cu Jim Beam

JIM BEAM DEVILS CUT BOURBON

Având în vedere că Halloween-ul se apropie rapid, aveți nevoie să vă pregătiți rețetele cu cele mai bune cocktail-uri. Înainte să ne avântăm în cele mai bune rețete de cocktail-uri de Halloween, vă vom face cunoștință cu un whisky special de la Jim Beam.

Jim Beams Devil’s Cut are o poveste foarte interesantă, care vă va uimi și vă va trezi curiozitatea, în același timp. Aromele sale unice și puternice vor crea, de asemenea, niște cocktail-uri interesante pentru acest sezon de Halloween, însă puteți să-l beți și sec, după sugestia Jim Beam.

Jim Beam Devil’s Cut

Atunci când o distilerie învechește un whisky într-un butoi, o parte din acesta se pierde prin evaporare, ceea ce poartă numele de ”partea îngerilor”. O altă parte din whisky este, de asemenea, pierdută atunci când se îmbibă în lemnul butoiului. Jim Beam a văzut acest proces ca pe o oportunitate să creeze ceva special.

Pentru a recupera această parte pierdută a whisky-ului, Jim Beam ia butoaiele de whisky care au stat cel puțin 6 ani la învechit și toarnă conținutul pentru amestecare. Cu aceste butoaie, ei folosesc un proces care include apă, amestecare mecanică și căldură, pentru ca butoaiele să ”transpire”, extrăgând bourbon-ul din lemn. Apoi adaugă extrastul la whisky-ul vărsat anterior și îl îmbuteliază ca Devil s Cut.

Gust: Puternic și cu note intense de stejar și vanilie

Note de final: Lungi și fine, cu un pic de dulce

Adu o notă interesantă de Halloween cu cocktail-uri

Devil’s Apple Juice

 

  • 1 1 / 2 parte Jim Beam Devil’s Cut Bourbon
  • 2 părți suc de mere proaspăt presat
  • 1 parte lămâie proaspătă acră
  • Pană de lămâie sau măr pentru garnitură

Amestecați toate ingredientele într-un shaker. După ce le-ați agitat bine, seviți conținutul cu sau fără gheață. Garnisiți cu pana de lămâie sau măr și poftă bună!

devils apple juice

Devil’s Manhattan

  • 2 părți Jim Beam Devil’s Cut Bourbon
  • 1 parte vermut dulce
  • 1 cireașă pentru garnitură

Adăugați Jim Beam Devil’s Cut Bourbon și vermut dulce într-un pahar cu gheață și amestecați bine. Acest amestec va o aromă aparte pentru un adevărat cunoscător de whisky. Se toarnă băutura într-un pahar de cocktail și se adaugă o cireșă pentru garnitură. Bucurați-vă de acest cocktail cu prietenii voștri înfricoșători.

devils manhattan

Rețete simple și ușoare care vă vor permite să vă uimiți prietenii în această seară înfricoșătoare. Ingredientele lor ușoare sunt de asemenea ideale pentru aceste seri răcoroase, iar mărul și vermontul vă vor încălzi până și sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.