Toasturi de Crăciun cu WhiskyFlavour

WF10 produto

Cu mai puțin de o lună la dispoziție, a venit momentul să ne concentrăm asupra cadourilor de Crăciun. Nu este nimic mai neplăcut decât să petrecem ore în șir în magazile și prin mall-uri, încercând să găsim cadourile perfecte pentru cei dragi. Cu WhiskyFlavour nu va mai trebui să vă faceți griji despre asta.

Din comfortul propriei locuințe, puteți alege diverse pachete care vor fi trimise direct către persoana voastră favorită, fie că este un el sau o ea.

Pachetele WhiskyFlavour

Echipa noastră a dezvoltat diverse pachete care servesc diverse nevoi. Atât pentru începătorii în lumea whisky, cât și pentru cei mai experimentați. Începeți această călătorie cu noi, și lăsați-ne să vă ajutăm în perioada iubirii.

Pachetele sunt ușor de ales și pot varia de la o livrare la livrare continuă pe parcursul mai multor luni. Sunt toate lucrate manual și selecționate în funcție de anotimp și de aromele fiecărui whisky.

Fiecare pachet vine cu sticluțe originale, în miniatură, care pot fi selecționate după cum urmează:

Degustare premium- Whisky 18 ani

Acest pachet este ideal pentru începătorii în lumea whisky-ului. Veți avea șansa sa încercați whisky-uri mai tinere, cu arome mai fine și ușoare. Acest pachet oferă o selecție uimitoare de whisky-uri, pentru ca voi să vă obișnuiți cu ele și să le puteți încerca și pe cele mai vechi.

Degustare premium – Whisky 21 ani

Acest pachet de 21 de ani este ideal pentru cineva care deja apreciază whisky-ul. Acesta este pentru cei care sunt pregătiți să facă un pas mai departe și să înțeleagă straturile de aromă pe care le oferă un whisky de 21 de ani. Selecția acestui pachet este văzută ca un deschizător de drumuri către whisky-urile și mai vechi, cu arome mai puternice și mai adânci.

Degustare premium – Whisky 30 ani

Acest pachet este pentru adevărații cunoscători ai whisky-ului, cei care înțeleg și prețuiesc whisky-ul. Dacă cunoașteți pe cineva din această categorie, atunci acesta este pachetul ideal pentru ei. Sau pentru voi înșivă. Scufundați-vă într-o nouă lume cu acest pachet și descoperiți câteva din cele mai extraordinare whisky-uri de 30 de ani, sau mai vechi, whisky-uri care oferă o adâncime a aromelor nemaiîntâlnită.

whiskyflavour tasting set

Ce altă modalitate mai bună de a sărbători Crăciunul? Un pachet complet cu whisky care poate varia între o lună, trei luni, șase luni, sau 12 luni de abonament. Bucurați-vă de selecție pentru ce perioadă de timp doriți și oferiți acest Crăciun cadoul care nu se oprește din a dărui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.