The WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box

Conținutul Cutiei de degustare exclusivă Whisky Flavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Exclusive Tasting Box

Din ceața istoriei irlandeze, un brand îndrăzneț a apărut pentru a cuceri lumea whisky-ului. Protejat de mai multe premii și mânuit cu trei expresii remarcabile, nu există nicio îndoială că Kinsale Spirit Company cunoaște strategia corectă și are aliații potriviți pentru a câștiga.

Compania Irish Whiskey a venit cu un concept grozav pentru whisky-ul lor: Eroii bătăliei de la Kinsale, care au luptat cu curaj împotriva armatei Coroanei engleze, pentru ca Irlanda să nu cadă sub influența Angliei.

Kinsale Spirit Company și-a găsit acum un nou partener care să o ajute să spună povestea eroilor lor, deoarece WhiskyFlavour lansează un nou produs de colaborare – WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box.

 

 

Cuprins:

 1. The WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box
 2. Gama de Whiskey irlandez Kinsale Spirit Company – Spunând o poveste irlandeză prin intermediul Whiskey
 3. 3 spirite curajoase reunite încă o dată
 4. WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company – Stronger Together

 

Whisky Flavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box

 

The WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box

Colaborarea de care nu știai că ai nevoie. Cutia de degustare a Whiskey irlandez de la Kinsale Spirit Company este un produs exclusivist care vă va fi aliat în timp ce degustați trei noi și îndrăznețe expresii de whisky.

Ce vă va aduce această cutie:

 • 1 miniatură de Red Earl Irish Whiskey 40% ABV;
 • 1 Miniatură Great Earl Single Grain Irish Whiskey 40% ABV;
 • 1 miniatură Spanish Earl Single Malt Irish Whiskey 43% ABV;
 • 1 pahar Glencairn;
 • 1 suport de pahar din plută;
 • 1 pungă cu 4 pietre de marmură pentru whisky;
 • 1 Cutie din lemn reutilizabilă și de înaltă calitate.

 

Gama de Whiskey irlandez Kinsale Spirit Company – Spunând o poveste irlandeză prin intermediul Whiskey

“Războiul de nouă ani”, care a avut loc în secolulal XVII-lea, a servit ca fundal pentru gama de Whiskey irlandez lansată de Kinsale Spirit Company. În timpul acestui război, trupele irlandeze au luptat cu curaj împotriva forțelor reginei Elisabeta, care a alungat Coroana engleză din Irlanda. Cu toate acestea, și în ciuda tuturor eforturilor, războiul a culminat cu bătălia de la Kinsale, în care irlandezii au fost înfrânți.

În timp ce “Războiul de nouă ani” era în desfășurare, au existat câteva personaje care au făcut istorie, alăturându-se clanurilor rivale și dând speranță poporului irlandez. Eroi precum Contele Roșu, Contele Spaniol și Marele Contele au luptat cu curaj împotriva Coroanei engleze și sunt acum imortalizați în trei expresii de Irish Whiskey care se ridică la înălțimea numelui lor.

Pentru a-i onora pe acești nobili și mari războinici, expresiile de whisky irlandez de la Kinsale Spirit Company reprezintă personalitatea lor îndrăzneață și îndrăzneață. Pentru a face acest lucru, compania a ales să aibă trei tipuri diferite de whisky: Blended Malt, Single Malt și Single Grain. În plus, fiecare whisky este maturat în butoaie de lemn care amintesc de regiunile în care Earls au făcut campanie și au călătorit înainte și după război.

 

Detaliu de Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Expressions

 

3 spirite curajoase reunite încă o dată

Red Earl Irish Whiskey, de la Kinsale Spirit Company

Red Earl Irish Whiskey – Reunirea celor mai bune clanuri într-un whisky de malț amestecat

Această expresie a fost produsă ca un omagiu adus unuia dintre cei mai mari eroi ai Irlandei: Red Hugh O Donnel, sau Contele Roșu, așa cum i se spunea. Contele Roșu a fost responsabil de crearea unor aliați puternici în cadrul mai multor clanuri irlandeze, inclusiv a principalului lor rival. Aceste alianțe au fost esențiale pentru a obține mai multe victorii împotriva trupelor reginei Elisabeta.

În cinstea acestui mare luptător și strateg de luptă, Kinsale Spirit Company Red Earl Irish Whiskey este un amestec care combină cereale din foste butoaie de bourbon și malț triplu distilat din foste butoaie de sherry. Etapa finală a maturării sale este petrecută în butoaie ex-Rioja, deoarece Red Hugh O Donnel și-a petrecut ultimele zile în regiunea Rioja, Spania.

 

Gustați Red Earl Irish Whiskey:

Arome – Fructate și florale, cu note de căpșuni și cireșe, precum și de citrice și petale de trandafir. Are, de asemenea, note de stejar, marțipan și migdale.

Arome – Arome dulci și picante, cu migdale, caramel și note de vanilie, precum și arome de scorțișoară și cuișoare, date de butoaiele de rioja.

Finalul – lung și cald, cu o senzație de corp mediu în gură.

 

Spanish Earl Irish Whiskey, de la Kinsale Spirit Company

Spanish Earl Irish Whiskey – O alianță cu un Single Malt crucial

Un single malt pentru a-l sărbători și onora pe Juan del Aguilla, contele spaniol care a luptat alături de Contele Roșu și Marele Conte în bătălia de la Kinsale. Contele spaniol a fost chemat să lupte la Kinsale și a răspuns cu curaj.

Provenind din Spania și după ce a făcut campanie în Cork, Spanish Earl Irish Whiskey Single Malt este o expresie distilată de trei ori și pusă în trei butoaie. Kinsale Spirit Company Single Malt își petrece primii ani de maturare în butoaie ex-bourbon. Spiritul este apoi împărțit, o jumătate fiind învechită în butoaie de Stout, iar cealaltă în butoaie aurii de rom jamaican. 3 luni mai târziu, cele două băuturi spirtoase sunt aduse împreună și îmbuteliate.

 

Gustă din Spanish Earl Single Malt Irish Whiskey:

Nas – Amărui și cremos, cu note de ciocolată neagră și lichior de cremă. Are și note de fructe uscate.

Gust – Notele cremoase seamănă cu cele ale Irish Imperial Stout, precum și cu note de cafea și ciocolată neagră. Fostele butoaie de rom influențează unele note de fructe uscate și tropicale.

Finisaj – lung, cu o notă de stafide.

 

Great Earl Irish Whiskey, de la Kinsale Spirit Company

Great Earl Irish Whiskey – Single Grain-ul cu inimă de leu care nu te va dezamăgi

Hugh “Marele Conte” O Neill a făcut parte din clanul rival al Contelui Roșu, până când un dușman comun i-a adus împreună. Contele a sfidat trupele engleze și a luptat cot la cot cu Contele Roșu și Contele spaniol. La sfârșitul bătăliei de la Kinsale, Marele Conte a părăsit Irlanda și a plecat la Roma. Până în prezent, o frescă cu imaginea sa se află la Vatican.

The Great Earl Single Grain Irish Whiskey combină cereale din butoaie de stejar virgin și cereale de Irish Whiskey din butoaie Rechard. Ultima etapă de maturare durează 3 luni și are loc în butoaie ex-Sangiovese din Lazio, regiunea italiană în care generalul este îngropat și astăzi. Fostele butoaie ex-Sangiovese reprezintă o alegere unică în ceea ce privește producția de whisky și sunt achiziționate exclusiv de Kinsale Spirit Company.

 

Gustați Great Earl Single Grain Irish Whiskey:

Nas: Dulce și lemnos; vanilie și marțipan.

Gust: Dulce, fructat și picant; miere, mure și fructe de soc; piper alb și tanin din vin.

Finisaj: Lung și puternic, cu o senzație cremoasă în gură.

 

WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company – Stronger Together

Cel mai bun mod de a câștiga o bătălie este să ai aliați buni. Și, pentru a spune o poveste grozavă și pentru a oferi expresii uimitoare de whisky irlandez, ne-am asociat.

Deoarece Kinsale Spirit Company produce whisky premiat, WhiskyFlavour oferă un set de degustare cu expresiile mărcii, astfel încât tot mai mulți oameni să guste din minunățiile Kinsale Spirit Company Irish Whiskey și, bineînțeles, povestea a trei dintre cei mai curajoși luptători din Irlanda.

WhiskyFlavour își propune să prezinte expresii unice și exclusive de whisky din întreaga lume celor care sunt îndrăgostiți de această băutură spirtoasă. Prin urmare, acest parteneriat este un pas logic în direcția misiunii noastre, deoarece Kinsale Spirit Company produce Irish Whiskey cu caracteristici unice.

 

3 miniaturi de Whiskey irlandez Kinsale Spirit Company în interiorul unei cutii din lemn cu aromă de whisky

 

Compania Kinsale Spirit Company

O companie tânără cu suficientă rezistență pentru a produce băuturi spirtoase premiate, de la Gin la Whiskey.

Kinsale Spirit Company și-a primit numele datorită locului în care fondatorul său, Tom O Riordam, și-a început afacerea. Comunitatea din această regiune de coastă a Irlandei i-a inspirat rețetele și conceptele care vin cu Spirit Company.

Tom O Riordam a început prin a produce loturi mici de gin care au devenit atât de cunoscute, încât compania exportă deja pe mai multe piețe, cum ar fi China și SUA. Abia după aceea, Tom, Ernest Cantillon și Colin Ross (asociații lui Tom), au decis să facă un salt de credință pe piața Whiskey irlandez.

 

3 băuturi spirtoase excepționale, o poveste irlandeză despre curaj și o cutie de degustare

Comandă-ți cutia de degustare WhiskyFlavour x Kinsale Spirit Company Irish Whiskey Tasting Box și ai ocazia de a gusta 3 expresii curajoase în timp ce explorezi una dintre cele mai importante bătălii din istoria Irlandei!

Plasați comanda, aici: https://www.whiskyflavour.com/shop/kinsale-spirit-company-whiskey-box/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.