Red Mix – un cocktail cu Scotch

Cocktail-ul Red Mix

Red Mix – un cocktail cu Scotch

Unul din cele mai cunoscute și populare Scotch-uri din lume este cu siguranță Johnnie Walker Eticheta Roșie. A fost ușor ca acest whisky, cunoscut pentru aromele sale suave și foarte plăcute, să fie folosit pentru a crea un cocktail cu whisky. Red Mix este un cocktail cu Scotch care combină mai multe ingrediente “roșii”, ca fructele de pădure, și care scoate în evidență Eticheta Roșie a lui Johnnie Walker.

 

Rețeta

Cocktail-ul Red Mix este o băutură care, așa cum sugerează și numele, reprezintă un amestec din mai multe ingrediente roșii. Începând cu câteva fructe roșii, iar apoi utilizând Eticheta Roșie, acest cocktail este o explozie de arome care cu siguranță vor avea mare succes la o petrecere cu prietenii. Învață să faci rețeta Red Mix, pas cu pas.

 

Vei avea nevoie de:

  • 3 bucăți de zmeură
  • 3 căpșuni
  • 3 mure
  • 1 doză de Eticheta Roșie a lui Johnnie Walker (50 ml);
  • 2 lingurițe de zahăr
  • Gheață după gust

 

Mod de preparare:

Pentru această rețetă aveți nevoie de un pahar înalt. Începeți prin a spăla bine fructele roșii, iar apoi puneți-le în pahar. Adăugați zahărul și, folosing un zdrobitor (dacă nu folosiți un instrument de aplatizare, cu vârful mai lat), presați ușor fructele și zahărul. Peste zahărul și fructele zdrobite, puneți gheață după gust, până la marginea paharului. În cele din urmă, pentru a termina cocktail-ul Red Mix, pur și simplu adăugați Eticheta Roșie a lui Johnnie Walker și amestecați.

 

Cocktail-ul tău este gata pentru a fi degustat și savurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.