Oferte de Black Friday la WhiskyFlavour: sunteți gata să comandați?

black 2951012 1280

Black Friday este – cel puțin în materie de cumpărături – cea mai încărcată zi din an. În timp ce mii de oameni petrec noaptea de după Ziua Recunoștinței campând în mașină sau în fața vreunui mall, voi vă puteți relaxa. Și știți de ce? Răspunsul este simplu:

Cu WhiskyFlavour veți comanda cele mai bune oferte de Black Friday online și le veți avea livrate direct la voi acasă.

Ofertele de Black Friday de la WhiskyFlavour

WhiskyFlavour este o companie deosebită. Originară din Portugalia – o țară care este cunoscută la nivel mondial pentru gastronomie și băuturi – noi ne specializăm pe cutii de degustare a whisky-ului.

În loc să livrăm sticle de dimensiuni normale de bourbon, Scotch sau Irish, noi vă trimitem cutii de degustare asortate, care conțin sticluțe mici de whisky. Fiecare whisky este original, care a fost îmbuteliat de unul dintre distilerii cu care colaborăm. Chiar dacă sunt mici, aceste sticle vă oferă exact aceeași experiență de degustare pe care v-ar oferi-o o sticlă de dimensiuni mai mari. Cutiile de degustare conțin patru diferite expresii, pe care le alegem cu grijă pentru voi. Din moment ce nu puteți alege sticlele pe care doriți să le comandați, fiecare livrare oferă sentimentul desfacerii de cadouri sub bradul de Crăciun. Scotch-uri afumate, spirtoase franțuzești fructate sau o expresie unică germană: cu ofertele de Black Friday de la WhiskyFlavour veți primi viziunea de ansamblu și experiențele de degustare pe care cel mai probabil nu le-ați mai avut niciodată (poate doar dacă ați călătorit prin tărâmurile scoțiene).

Tinerețea este un cadou al naturii, dar vârsta înaintată este o operă de artă

Acest citat superb al scriitorului polonez Stanislaw Jerzy Lec ar putea fi cea mai bună variantă de a descrie un whisky. Cu fiecare an ce trece, maturarea whisky-urilor câștigă adâncimi, arome și savori. Un whisky tânăr nu duce lipsă de calitate, ci din contră. În special pentru cei care sunt noi în lumea whisky-urilor, o băutură spirtoasă tânără este o alegere foarte bună. Are gustul mai puțin complex și oferă șansa de a distinge arome simple și curate. Complexitatea unui whisky vechi este alegerea perfectă pentru oricine care cunoaște whisky-urile și care apreciază caracteristicile ascunse și deosebite.

Discount-urile noastre de Black Friday

Whisky Flavour oferă niște oferte de Black Friday uimitoare, care vor fi un cadou de Crăciun perfect și econom pentru cineva drag. La cutiile de degustare de 18 ani sau la cele de 21 de ani oferim discount-uri de până la 50%! Probabil că nu veți găsi nicio altă ofertă mai bună pe tot internetul. Acesta este în special cazul datorită faptului că vă vom surprinde cu cele mai fine și rare băuturi spirtoase de pe piață. Și chiar și la cutiile noastre de degustare de 30 de ani vă oferim 20% reducere! Există vreaun alt cadou mai bun pentru cineva care face 30 de ani sau pentru aniversarea a 30 de ani într-o situație?

Hot Toddy Singleton

Voi alegeți subscripția

Vreți să primiți cutia de degustare doar o dată, odată la trei luni sau chiar în fiecare lună? Alegeți singuri dintre ofertele noastre de Black Friday! Cu subscripția la whisky aveți deplină libertate să alegeți cât de des să vă trimitem o cutie cu whisky extraordinar.

Oferte de Black Friday la WhiskyFlavour: livrare oriunde în lume

Expediem cutiile noastre de degustare oriunde în lume. Așadar, nu are importanță dacă trăiți în Statele Unite sau într-un loc unde Black Friday nu este o tradiție: veți beneficia de cele mai bune promoții la whisky, pe care le puteți găsi online!

dappertini grain whisky

Perfect pentru o seară liniștită și alegerea perfectă pentru o cină deosebită

În special când este frig afară, nu există nimic mai bun decât o sticlă de whisky. Are un gust cu atât mai bun dacă este acompaniată de o pâine bună sau de o bucățică de ciocolată neagră fină. Dar, de asemenea, dacă sunteți un bucătar pasionat, whisky vă oferă posibilități nemărginite de a vă aduce creațiile la un cu totul alt nivel. Dacă alegeți una din ofertele noastre de Black Friday ca un cadou de Crăciun, vă sugerăm să o puneți lângă niște ciocolată selectă sau trufe, sau chiar lângă o colecție elegantă de condimente și ierburi.

Aveți nevoie de mai multă inspirație? Sau aveți întrebări legate de ofertele noastre de Black Friday? Lăsați un comentariu sau trimiteți-ne un mail! Abia așteptăm să ne auzim cu voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.