Grăbiți-vă, grăbiți-vă pentru cadoul vostru de Crăciun!

Whisky box monthly 1

Numărătoarea inversă a început! Mai aveți o săptămână la dispoziție și trebuie să rezolvați cu cadourile. Bine că avem soluția perfectă pentru dumneavoastră. Dacă nu vă place să petreceți ore în șir la coadă, la magazine, căutând parcare și înghețând în tot acest timp, veniți pe site-ul nostru și aflați ce avem la dispoziția voastră.

Acest cadou este perfect pentru oricine. Fie că iubesc whisky-ul, nu l-au încercat niciodată sau vor să descopere această băutură incredibilă, cutiile noastre de subscripție sunt cadoul perfect! Mai mult decât atât, dacă cei dragi sunt la mare depărtare și nu știți ce să le oferiți, echipa noastră vă stă la dispoziție!

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul nostru WhiskyFlavour și să începeți să descoperiți diferitele cutii de subscripție pe care le avem la dispoziția voastră.

Pentru a vă ușura puțin viața, avem mai jos o mică explicație pentru fiecare dintre diferitele cutii de subscripție:

Degustare premium – WF 18

În această cutie de subscripție veți primi whisky de 18 ani vechime. V-ați putea dori să cumpărați cutia de subscripție pentru o lună, trei luni, șase luni sau douăsprezece luni. Este alegerea voastră, în funcție de preferințe.

Degustare premium – WF 21

Această cutie de subscripție vă oferă whisky de cel puțin 21 de ani vechime. Din nou, această subscripție poate varia între o lună, trei luni, șase luni și douăsprezece luni. Odată cumpărată, veți primi aceste cutii până la finalul subscripției.

Degustare premium – WF 30

Ultima cutie de subscripție cu whisky de 30 de ani vechime vă oferă alegile premium. Pentru adevărații iubitori de whisky, subscripția variază între o lună, trei luni, șase luni și douăsprezece luni.

Ce veți primi în cutia dumneavoastră

Echipa noastră întocmește cu grijă aceste cutii. Fiecare dintre ele include diferite mostre (cutii originale) care variază în funcție de fiecare lună sau de fiecare subscripție. Veți găsi, de asemenea, și câteva cadouri speciale, cum ar fi suporturi de pahar, mesaje sau cuburi de gheață. Vom trimite aceste cutii la adresele alese pentru un cadou personalizat.

Faceți pe cineva extra fericit Crăciunul acesta cu una din uimitoarele noastre cutii de degustare de whisky. Acesta este un cadou care nu contenește să ofere surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.