Eticheta Albă Dewar

Eticheta Albă Dewar

Eticheta Albă Dewar

Creată de primul maestru blender al companiei A.J. Cameron în 1906, Eticheta Albă Dewar continuă să fie o băutură recunoscută ca o alegere excelentă.

{%ALT_TEXT%}

Caracteristicile Etichetei Albe Dewar

Eticheta Albă Dewar este un schotch amestecat, creat din aproximativ 40 de tipuri de cereale și whisky-uri de malt, și care ca ingredient principal maltul pur din Aberfeldy. Acesta este un whisky fin, cu un gust cuprinzător și destul de plăcut și satisfăcător. La o primă impresie, poate părea destul de puternic din cauza alcolului, însă destul de rapid devine mai fin și ușor de băut. În plus, are o aromă afumată care îi va încânta pe iubitorii acestei arome la Scotch-uri.

Arome

Aromele whisky-ului scotch Eticheta Albă Dewar sunt ușor afumate la început, cu un strop de vanilie și miere. Atunci când îl amestecați cu puțină apă, aromele devin mai dulci, amintind a zahăr brun. Aroma de malt devine mai intensă atunci când adăugați apă, la fel ca și aroma afumată. În schimb, când adăugați gheață, aromele citrice par să devină mai puternice.

Savori

Acest whisky are un început foarte dulce, cu un iz ușor de miere. Adăugarea apei vă va ajuta să eliberați alte arome ale acestuia, inclusiv pe cele de citrice și afumat. Gustul de după este lung și persistent. Când este consumat cu gheață, devine mai puțin agresiv, mai fin și mai proaspăt și se poate simți aroma de pară coaptă.

Dacă sunteți în căutarea unei calități care să merite banii, whisky-ul scotch Eticheta Albă Dewar este o alegere excelentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.