Distileriile de Whisky din Scoția

Distileriile de Whisky din Scoția

Distileriile de Whisky din Scoția

Whisky-ul este o băutură produsă din malt de secară și alte boabe, care a devenit foarte populară în lume. Fiind țara de naștere a Scotch-ului, Scoția are o mulțime de distilerii, răspândite pe tot teritoriul său. Este, așadar, natural ca fiecare regiune să aibă propriile caracteristici care ajută la diferențierea aromelor whisky-ului produs.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Scotch în general și despre diferitele regiuni care produc Scotch puteți da click și citi articolele noastre pe aceste teme.

O modalitate excelentă de a cunoaște țara în care a luat naștere Scotch-ul și cum acest whisky este produs, este prin a vizita distileriile. Sunt multe pe listă, dar acestea sunt considerate a fi cele mai importante și cele mai cunoscute.

Turul distileriilor de Scotch principale

Vizitare Scoției fără vizitarea unor distilerii este ca și cum ați vizita Parisul și nu ați vedea Turnul Eiffel. Multe dintre distileriile de Whisky din Scoția au sute de ani de istorie și sunt destinații pe care trebuie neapărat să le vedeți în această țară.

O vizită a orașelor istorice, a satelor tradiționale, a oamenilor Scoției, a tradițiilor și a frumuseții naturii și a peisajelor imense nu este completă fără o vizită a distileriilor de whisky. Mai jos veți găsi o listă a celor mai mari distilerii ale Scoției.

Distileria Scotch-ului principal

De la cele mai vechi la cele mai moderne, cele mai importante distilerii de Scotch sunt responsabile pentru unele din cele mai cunoscute și recunoscute whisky-uri din lume. Noi vă vom prezenta mai multe distilerii, fiecare reprezentând un mod propriu, dar extraordinar în ceea ce privește ceea ce oferă Scoția în materie de whisky:

Ați vizitate vreodată Scoția și distileriile sale? Dacă da, care dintre ele v-a plăcut cel mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Niciun produs în coș.