Cocktail-ul Whiskey Cobbler

Cocktail-ul Whiskey Cobbler

Cocktail-ul Whiskey Cobbler

Whisky-ul nu este doar o băutură de excelență, ci și un ingredient care îmbogățește multe cocktail-uri alcolice în toată lumea. Pentru iubitorii de Irish, Scotch sau alte cocktail-uri cu whisky, Cobbler Whieky este o alegere grozavă. Făcut în mod original cu bourbon, poate fi preparat și cu whisky Irish, Scotch sau alte băuturi după preferințe.

Origine

Cocktail-ul Whiskey Cobbler este o băutură cu multă tradiție, chiar dacă creatorul său nu este foarte bine cunoscut. Prima rețetă poate fi găsită în celebra carte de cocktail-uri “The Savoy Cocktail Book“, în care se crede că a fost Harry Craddockcreatorul celebrelor rețete, prima persoană care a făcut această rețetă. Este, totuși, necunoscut, cine a fost mintea din spatele ei.

Rețeta

Rețeta originală pentru acest cocktail este realizată cu bourbon. Cu toate acestea, pentru cei care preferă să folosească un whisky Irish sau Scotch, trebuie doar să înlocuiască bourbon-ul în rețetă cu whisky-ul pe care îl preferă.

{%ALT_TEXT%}

Ingrediente:

  • puțin bourbon (sau alt whisky la alegere)
  • o bucată de portocală
  • o bucată de ananas
  • puțin sirop simplu
  • o bucată de Curacao de portocale sau orice lichior de portocale
  • gheață zdrobită

Mod de preparare

Începe prin a alege un pahar pe stânci și plasează gheața zdrobită. Acest lucru va răci paharul și va servi ca bază pentru acest cocktai. Apoi adăugați variatele ingrediente – bourbonul, siropul simplu și Curacao de portocale – și amestecați. Pentru a termina rețeta de cocktail Whiskey Cobbler, trebuie doar să decorați paharul cu ajutorul a două bucăți de fructe, adică cu feliile de portocală și ananas.

Și e gata! În această rețetă simplă puteți folosi whisky-ul la alegere și să creați un cocktail delicios, perfect pentru petrecerea de Anul Nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.