Cele mai bune oferte de Whisky pentru Black Friday și Cyber Monday 2021

Descoperiți cele mai bune oferte de whisky pentru black friday și cyber monday

Într-un weekend invadat de oferte digitale și cumpărături frenetice, lumea este puțin copleșită de opțiuni. Căutarea de cadouri unice pentru sărbători poate fi obositoare în acest labirint nesfârșit de opțiuni de consum. De multe ori, obiectele cumpărate sfârșesc uitate în dulap. De aceea, avem oferte uimitoare de whisky pentru Black Friday și Cyber Monday.

Întrerupeți ciclul cumpărăturilor inutile cu darul grijuliu și unic al aromei. Spre deosebire de basul de perete montat pe cântec, care ar putea să vă tenteze, o cutie de abonament la whisky va învinge cu mult un cadou de poantă.

 

Care sunt ofertele noastre de Whisky pentru Black Friday și Cyber Monday 2021?

Anul acesta am adăugat un mic tratament la ofertele noastre de whisky pentru Black Friday și Cyber Monday. Nu numai cutia noastră de abonament Whisky va avea reduceri, ci și calendarul nostru Whisky Advent Calendar va avea, de asemenea, un preț redus.

Alegeți Whisky Deal care vi se potrivește cel mai bine – sau comandați-le pe amândouă, dacă doriți! – și să vă fie invadată casa cu expresii uimitoare de whisky!

 

Calendarul Advent al Whisky – Exact la timp pentru Crăciun!

Poate că nu credeți în Moș Crăciun sau chiar nu vă place deloc spiritul Crăciunului. Dar vă veți bucura cu siguranță de Calendarul nostru de Advent al Whisky, mai ales datorită acestor oferte de whisky pentru Black Friday și Cyber Monday.

Realizat de către pasionații de whisky pentru iubitorii de whisky, Calendarul Adventului are totul pentru a vă bucura de cele mai frumoase momente în acest an. Iată la ce vă puteți aștepta:

 • 24 de miniaturi originale de Whisky de marcă;
 • 1 sticlă plină de Whisky;
 • 2 pahare Glencairn;
 • 2 suporturi de pahare de plută;
 • 8 Whisky Stones;
 • Bomboane de ciocolată Chocisky;
 • 1 Tavă de degustare a whisky-ului.

 

Comandă-ți Calendarul de Advent alWhisky!

 

Whisky Advent Calendar, una dintre ofertele noastre whiksy pentru black friday și cyber monday

 

Cutia de abonament pentru Whisky – Un cadou care merge dincolo de sine însuși

Pe lângă o poartă de intrare în vastul și diversul tărâm al whisky-ului, veți primi în cutia de abonament și următoarele articole:

 • Patru sticle miniaturale originale de marcă;
 • Poate niște bomboane de ciocolată, pietre de whisky, pahare sau suporturi de pahare (acesta este un cadou de ultim moment pe care l-am putea pune în cutie);
 • Acces exclusiv la Clubul WhiskyFlavour – o platformă online cu oferte unice la sticle complete;
 • O cutie din lemn de înaltă calitate: perfectă pentru a vă păstra sticlele de sticlă.

Acest abonament este o colecție de miniaturi de whisky originale, unice, uneori rare, livrate la ușa dumneavoastră în fiecare lună, atât timp cât doriți. Credem, de asemenea, că este o modalitate convenabilă de a vă extinde repertoriul fără a vă părăsi casa.

Comandă-ți cutia de abonamentWhisky și primește-o cât timp dorești!

 

Whisky Subscription Box, una dintre ofertele noastre whiksy pentru black friday și cyber monday

 

Dincolo de ofertele de Whisky pentru Black Friday…

La Whisky Flavour, credem că whisky-ul este mai mult decât o băutură sofisticată. Atunci când oferiți o cutie de whisky, nu oferiți doar un simplu zbor de băuturi, ci și un portal către:

 • Explorarea senzațiilor;
 • Definiția instinctului;
 • O expediție internațională;

O cutie de abonament la Whisky, precum și calendarul de advent al Whisky, este departe de a fi un cadou obișnuit care deschide o lume de posibilități. O apariție lunară cu o durată de 1, 3, 6 sau 12 luni va trimite destinatarul dumneavoastră într-o călătorie fără limite. În ceea ce privește Calendarul Advent, vă va face Crăciunul mult mai bun! Să detaliem aceste experiențe menționate mai sus:

 

Explorarea senzațiilor

Acest cadou oferă manifestări reale dincolo de cutie. Pentru a vă bucura mai bine de aceste oferte de whisky pentru vinerea neagră, ar trebui să cunoașteți câțiva pași de bază pentru degustarea whisky-ului. Cu o singură înghițitură de whisky, vă veți întâlni cu arome, gusturi și senzații care vă vor trezi toate așteptările.

Pentru a o descompune, următoarea metodă de degustare este o practică pentru a începe acest proces:

 • Observați culoarea;
 • Simțiți aroma;
 • Luați o înghițitură;
 • Adăugați un strop de ape pentru a amplifica aromele.

Degustarea de whisky este o oportunitate de a vă familiariza cu senzații pe care nu le-ați mai experimentat până acum. Cadoul tău obișnuit de cană de cafea nu poate face asta.

Profitați la maximum de ofertele noastre de whisky pentru Black Friday și Cyber Monday

 

Instinctul Definiție

Cele mai de bază ambiții pe care le avem sunt instinctele noastre. În mod constant, în lumea noastră modernă, avem tendința de a nu ne baza prea mult pe capacitatea noastră de a simți lucrurile. Totuși, aceste abilități pot fi perfecționate!

Folosiți abonamentul lunar sau noul Calendar de Advent al Whisky ca o modalitate de a vă perfecționa înțelegerea naturală în următoarele moduri:

 • Îmbunătățiți-vă inteligența în materie de degustare: Puteți distinge între aromele de fum sau de stejar?
 • O aromă persistă sau se disipează rapid?
 • Puteți face diferența între un whisky mai deschis sau mai închis la culoare?
 • Whisky-ul miroase a condimente sau a fructe?

 

Expediție internațională

Poate că nu puteți pleca în Irlanda într-o după-amiază, dar dacă vă acordați un moment de atenție pentru a savura o degustare de whisky, vă puteți transporta acolo fără a avea nevoie de pașaport. O modalitate de a aprecia măiestria și semnificația istorică a unor locuri îndepărtate, o degustare de whisky vă poate introduce în lumi pe care poate nu le cunoșteați.

Iată câteva sugestii pentru un studiu aprofundat pentru acei pasionați de istorie:

 • De unde provine whisky-ul? Indiciu: este Scoția… sau Irlanda?
 • Care sunt originile mărcii (Lagavulin, Johnnie Walker, etc.)
 • Unde se află aceste mărci și dacă acest lucru afectează aroma whisky-ului?

Mult mai plăcută este călătoria personală de a descoperi originile mostrelor de whisky decât de a adăuga o altă cravată plictisitoare la colecția ta masivă. Un cadou care continuă să se ofere este mult mai valoros.

3 persoane care beau whisky și fac un toast

 

Profitați la maximum de ofertele noastre de Whisky pentru Black Friday și Cyber Monday

Prindeți niște oferte dulci de Whisky pentru Black Friday și Cyber Monday și oferiți un cadou neașteptat. Închideți acea filă din browserul dvs. pentru DVD-uri ieftine și gândiți-vă la ceva care să reflecte atenția și aprecierea pe care doriți să le insuflați în oferirea cadourilor – chiar dacă cadoul este pentru dvs.

Chiar mai bine decât să dăruiești o singură cutie – gândește-te la moduri creative prin care poți răspândi dragostea!

 

Clubul Virtual Whisky:

Achiziționați un set de abonamente la cutii de whisky pentru câțiva prieteni (și pentru dumneavoastră, desigur) și înființați un club virtual de Whisky. După ce primiți cutia în fiecare lună, intrați într-un apel video cu prietenii dvs. în timp ce gustați mostrele pentru a discuta despre profilurile de arome și pentru a vă conecta.

De asemenea, nu uitați că, odată cu Cutia de abonament la Whisky, veți avea acces exclusiv la Clubul WhiskyFlavour – o platformă online cu oferte exclusive la sticlele complete.

Timp dublu:

Investește într-o cutie pentru mama și tatăl tău. Nu este nevoie să o lăsați pe mama pe dinafară aici – trimițând două cutii din aceeași cutie, le-ați oferit părinților dvs. o seară de degustare de whisky pe care o pot petrece împreună în fiecare lună.

În rezumat

Această zi a megaofertelor este o ocazie excelentă pentru a vă pregăti pentru sezonul de cadouri de sărbători. Sau chiar o șansă de a te binecuvânta cu o experiență bine meritată! Puteți vedea că o cutie de abonament pentru arome de Whisky sau un calendar de advent pentru Whisky ar fi foarte apreciat de o gamă largă de persoane diferite.

Pentru pasionații de istorie, aventurierii și iubitorii de băuturi – acest cadou va fi cu siguranță pe placul dumneavoastră.

 

Nu rămâneți fără whisky, cu ofertele noastre de Whisky pentru Black Friday și Cyber Monday!

Mergeți la magazinul nostru, aici: https://www.whiskyflavour.com/shop/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.