Cele mai bune 5 whisky-uri de Crăciun

Christmas whisky

Fie că sunteți în căutarea unul cadou pentru voi înșivă ori pentru cineva drag, am selectat cele mai bune whisky-uri pentru acest sezon. Cu toate vor avea niște arome și note unice, care se îmbină de minune cu vremea rece și cu mâncărurile tradiționale din perioada Crăciunului. Aromele pot diferi de la tartă cu fructe la vanilie, de la măr la scorțișoară. Acest lucru vă va oferi o vedere de ansamblu asupra celor mai bune dintre cele mai bune whisky-uri pentru cel mai frumos anotimp.

Această listă are ceva de oferit pentru fiecare și pentru orice buget. De la whisky-uri la prețuri rezonabile la whisky-uri complet extravagante, cu siguranță îl veți descoperi pe cel care vi se potrivește ca o mănușă.

Colecția Woodford Reserve Masters – Noi și Vechi în butoi de secară

Această colecție de whisky-uri în packete de secară, Woodford Reserve Master, este cadoul ideal pentru cei ce adoră whisky-ul. Unul este învechit într-un butoi nou american, în timp ce celălalt este învechit într-un butoi deja folosit la bourbon.

Butoiul nou are o culoare interesantă de auriu-maroniu, cu note de scorțișoară și mere condimentate. Cel învechit în butoi de secară are o culoare mai deschisă, cu note de citrice și semințe de secară.

Woodford Reserve Masters Collection

Glenfiddich 18 ani

Whisky-ul Glenfiddich 18 ani este unul robust, cu o aromă întreagă, făcut din malt unic. Deși v-ați putea aștepta la o aromă puternică, aceasta este, de fapt, destul de slabă și finuță.

Imediat ce deschideți sticla, veți simți aromele de Crăciun care vă vor învălui direct. Cu note de măr, portocală, scorțișoară și vanilie, acest whisky se potrivește de minune cu acest anotimp.

Glenfiddich 18 Year Old

Selecția Sinatra de la Jack Daniel’s

În 2012, Selecția Sinatra de la Jack Daniel’s a fost un whisky foarte așteptat de public. Învechit în ”butoaie Sinatra” și amestecat cu originalul Old No. 7 Tennessee Whisky de la Jack Daniel’s, oferă o aromă condimentată și afumată. Aceste butoaie au canale mici încrustate în interior, pentru a permite lichidului să atingă o suprafață cât mai mare de lemn, ceea ce îi îmbogățește notele și aromele.

Acesta este cu siguranță un cadou deosebit, cu atât mai mult pentru un iubitor de Jack Daniel.

Jack Daniel Sinatra Select

Ballantine’s Christmas Reserve

Numele deja spune totul – Ballantine s Christmas Reserve. Acest whisky a fost făcut special pentru Crăciun și s-a întors pe rafturile noastre pentru a vă bucura anotimpul.

Cu note puternice de tartă cu fructe și stafide moale, zahăr brun, portocală, ghimbir și mere caramelizate, este băutura perfectă pentru Crăciunul acesta. Cu pachetul său special, este un cadou select.

ballantines christmas reserve

Yamazaki 10 ani

Pentru ultimul de pe listă, nu puteam să nu menționăm mult iubitul whisky japonez. Whisky-ul Yamazaki de malt unic este învechit în butoiae de bourbon pentru 10 ani. Din acest motiv, vă puteți aștepta să descoperiți note de vanilie, caramel și note de condimente, care se vor potrivi de minune cu Crăciunul.

Acest whisky este cel mai bun pentru a vă introduce în lumea whisky-urilor japoneze la un preț foarte bun. Ce altă modalitate mai bună de a ne încheia lista?

yamazaki 10 year old whisky

Whisky pentru Crăciun nu există fără un toast. Chiar dacă doriți să fă faceți un cadou vouă înșivă sau cuiva drag, această listă este perfectă. Notele și aromele de mai sus vor bucura pe oricine care le încearcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.