Cele mai bune 12 distilerii de Whiskey germane

bărbat german care bea un pahar de whisky

Germania este o țară cunoscută pentru producția de băuturi fermentate și distilate, cum ar fi berea și rachiul. Dar asta nu este tot ceea ce formează Germania în ceea ce privește băuturile alcoolice. Distileriile germane de Whiskey încep să apară în această țară și vă vom spune totul despre ele în acest articol.

Tradițiile germane se învârt atât de mult în jurul producției de bere, încât unul dintre cele mai mari festivaluri din țară este un festival al berii care are deja sărbători în alte țări: Oktoberfest. Probabil că acesta este motivul pentru care cuvintele “German Whiskey” puse împreună sună ciudat. Cu toate acestea, producția de whisky și distilatorii de băuturi spirtoase de pe teritoriul german nu sunt ceva nou. De fapt, aceasta este una dintre țările din lume cu cele mai multe distilerii.

Aflați mai multe despre distileriile germane de Whiskey și despre povestea băuturilor spirtoase distilate în Germania.

una dintre distileriile germane de whisky

 

Distileriile de Whiskey germane – Un itinerar

 • Ziegler – Situată între Frankfurt și Nürnberg, aceasta este distileria care produce Whiskey german Aureum;
 • Sonnenschein – distilerie din Düsseldorf, cunoscută și pentru vodca;
 • Slyrs – Una dintre cele mai cunoscute distilerii germane de whisky, situată în regiunea Bavaria, între München și Austria;
 • Rothaus – Situată în Pădurea Întunecată, între Freiburg și Elveția, această distilerie produce în principal Whiskey single malt;
 • Rabel Berghof – Această distilerie germană de Whiskey este situată în apropiere de Stuttgart;
 • Liebl – Distilerie situată în regiunea Bavaria, în apropiere de Regensburg, cunoscută mai ales pentru Whiskey german Coillmór;
 • Höhler – Această distilerie din Hesse își concentrează eforturile asupra whisky-ului de secară, grâu și porumb;
 • Hammerschmiede – distilerie germană de Whiskey situată în Thüringen, în munții Harz;
 • Gruel – Situată în apropiere de Stuttgard, această distilerie este specializată în whisky de cereale.
 • Blaue Maus – Una dintre distileriile germane de Whiskey cu o gamă largă de mărci disponibile;
 • Blackwood – O distilerie din Stuttgard care produce whisky german din anii 1980;
 • Bellerhof – Situată între Köln și Frankfurt, aceasta este o distilerie mică care produce whisky german încă din anii 1990.

 

Distileriile germane de Whiskey și băuturile spirtoase germane

După cum s-a văzut în lista anterioară, Germania are un număr mare de distilerii și, prin urmare, un număr și mai mare de mărci de băuturi distilate.

De secole, Germania produce un număr mare de băuturi alcoolice. Pe lângă producția de bere, care a început în secolul al XV-lea, în Germania se pot produce mai multe băuturi populare, cum ar fi rachiul, coniacul, lichiorul, rachiul și băuturile spirtoase, printre altele. Doar uitându-ne la producția de bere, se poate vedea cât de mare este producția de băuturi fermentate și distilate în această țară.

 

Aflați mai multe despre Istoria Whiskey german!

 

Cu o tradiție puternică și o experiență de secole, este firesc ca această țară să aibă succes în ceea ce privește producția de whisky. De fapt, în ceea ce privește distilarea altor băuturi spirtoase, Whiskey german este încă tânăr, ceea ce face ca succesul lor să fie și mai surprinzător. Unele distilerii germane de Whiskey au realizat deja progrese remarcabile, cu băuturi spirtoase de înaltă calitate care concurează direct cu whisky-urile scoțiene și japoneze, precum și cu whisky-urile irlandeze și americane.

Pentru a face posibile aceste progrese, experiența distileriilor germane de Whiskey a fost crucială. Înainte de a începe să producă whisky, distileriile de pe lista de mai sus produceau deja alte tipuri de băuturi spirituale. Acest know-how i-a condus la crearea unor expresii unice, cu caracter, conferindu-le autenticitatea de care whisky-ul german avea nevoie pentru a se strădui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.