Cea mai frumoasă perioadă a anului

whisky christmas gift

Chiar este! Este un moment de fericire, pentru familie, de iubire și, bineînțeles, de ciocniri de pahare! Și ce mod mai bun de a ciocni paharul pentru viață este altul decât cu whisky?

Dacă sunteți iubitori de whisky sau dacă cunoașteți un iubitor de whisky, avem pentru voi cadoul ideal de oferit! Făcute cu grijă și iubire, cutiile noastre de subscriție sunt perfecte pentru tot anul. Cu toate acestea, având în vedere faptul că în această perioadă toată lumea caută să ofere cadouri speciale, vă putem asigura că una din cutiile noastre de subscripție este cadoul ideal.

Așadar, v-ați putea întreba cum să cumpărați una din aceste cutii uimitoare? Și ce anume conțin acestea?

Ei bine, avem toate răspunsurile pentru dumneavoastră!

Pasul 1

Vizitați site-ul nostru WhiskyFlavour și mergeți pe link-ul Magazinului

Pasul 2

Veți găsi trei opțiuni din care să alegeți:

Pasul 3

Alegeți pentru cât timp doriți să vă primiți cutia de subscripție:

  • o lună
  • 3 luni
  • 6 luni
  • 12 luni

Pasul 4

Bucurați-vă de discounturile noastre speciale!

Completați toate informațiile personale și voila! Ați terminat! Acum puteți să vă turnați un pahar de whisky, să vă relaxați și să așteptați ca echipa noastră să aibe grijă de tot restul.

Ce conține fiecare cutie?

După ce tot procesul este gata, echipa noastră începe să vă prepare cutia. Veți descoperi în ea sticluțe originale în miniatură cu whisky-ul cu vechimea aleasă. Vă vom lăsa, de asemenea, și un mesaj special, niște suporturi pentru pahare și, dacă aveți noroc, niște cuburi de gheață refolosibile.

Tot ce trebuie să știți este să mergeți pe site-ul nostru și să cumpărați cadourile lipsă pentru această perioadă minunată a anului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.