Cadoul ideal de Sărbători pentru ruda dificilă

whisky christmas gift

Cei mai mulți dintre noi avem cel puțin o rudă pentru care este tare greu să îi cumpărăm cadouri. Mulți dintre noi, de fapt, ar prefera să meargă la dentist decât să se gândească ce să îi cumpere acestei persoane care pare că le are deja pe toate.

Această postare este aici pentru a vă ține departe de scaunul dentistului și să vă ajute să respirați ușurați în acest anotimp.

Carduri cadou la magazine și Carduri de credit preplătite

Desigur, ați putea spune că cardurile cadou și cardurile de credit preplătite sunt impersonale, dar țineți minte, anotimpul sărbătorilor înseamnă să vă bucurați de timpul cu familia. Dacă sunteți un ghem de nervi înainte de schimbul cadourilor în timp ce vă dați seama ce să faceți, atunci care mai e rostul?

Un card cadou sau un card de credit preplătit nu trebuie să fie impersonal. Dacă cumpărați o felicitare tematică frumoasă, puteți scrie un mesaj care spune ”Ți-am luat ceva ce în mod normal nu ai cumpăra tu însuți”.

Acest cadou arată că vă pasă, și vă oferă liniștea sufletească pe perioada Sărbătorilor.

Mâncare și băutură

În ciuda tuturor filmelor și show-urilor care arată că viitorul va fi reprezentat de pastile în loc de mâncare, tot avem nevoie să mâncăm și să bem. Da, chiar și cea mai complicată rudă mănâncă și bea.

Dacă ați ținut un ochi pe ea la petreceri, s-ar putea să o fi observat devorând tot felul de mâncăruri, ca fructe sau altele. Folosiți-vă de aceste amintiti ca să vă amintiți exact mâncarea sa preferată. Există o mulțime de firme care sunt specializate în cadouri proaspete pentru mâncat, și care sunt mai mult decât bucuroase să genereze certificate cadou.

Poate că ruda voastră preferă un lichior rafinat mai mult decât mâncare. Ei bine, prima voastră opțiune este să nu uitați de ofertele la whisky de Black Friday. Retaileri online și magazine de alcool oferă prețuri extraordinare la firme rafinate de alcool de Black Friday, și puteți economisi niște bani cumpărând un cadou rudei dificile.

Sau, în cel mai rău caz, vă puteți cumpăra vouă o sticlă mare, care să vă ajute să faceți față sărbătorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.