5 Motive să bei Whisky

Cele mai bune whisky-uri din lume

5 Motive să Beți Whisky

Dacă sunteți iubitor de whisky, cu siguranță aveți deja o mulțime de motive să beți whisky, însă aici veți găsi câteva dintre ele. Cu o diversitate atât de mare de whisky-uri în lume, Scotch, Irish, bourbon sau whisky Japonez, ideal este să gustați toate aceste opțiuni încet și cu plăcere.

#1- Valoarea pentru bani

Unii oameni spun că whisky-ul este foarte scump. Desigur, dacă vă gândiți la costul unei sticle de whisky și îl comparați cu o oricare altă băutură alcoolică, cum ar fi berea, spre exemplu, va părea cu mult mai scump. Cu toate acestea, o sticlă de whisky oferă destul pentru multe doze individuale și poate dura o perioadă mare de timp. Deși o bere bună poate fi mai ieftină, aceasta trebuie consumată odată. Așadar, între cele două, costurile ajung să fie destul de asemănătoare.

#2 – Economisiți banii de la o ieșire în oraș

Atunci când ies cu prietenii la o seară în oraș, majoritatea aleg să bea bere, pentru că e mai ieftină. Cu toate acestea, deși o doză de whisky costă cel puțin de două ori prețul unei beri, adevărul este că dintr-un whisky bei în timpul în care prietenii tăi beau două, trei beri. Așadar, sfârșești prin a economisi niște bani.

#3 – Te ajută să te relaxezi

Există ceva mai bun pe lume decât să vii acasă după o zi stresantă la muncă și să poți să te relaxezi cu un whisky? Și cel mai bun avantaj este că, dacă bei în cantități moderate, nu vei avea efecte secundare, cum ar fi mahmureală ori dureri de cap. Sugerăm să te apuci să profiți de aceste momente de relaxare și să încerci aceste whisky-uri de nivel ridicat, depășindu-ți limitele. Ai încercat Whisky Suedez, alte whisky-uri europene sau Whisky-ul Japonez care începe să fie din ce în ce mai popular?

Vorbinde despre cutii, cu cutia noastră de abonament de degustare  vei putea să încerci 4 whisky-uri diferite în fiecare lună. Este, așadar, o modalitate perfectă de a încerca firme noi și de a ieși puțin din zona ta de confort.

#4 – Este o investiție minunată

Whisky, chiar dacă e un Scotch, un bourbon, Japonez sau oricare altul, este o băutură care rezistă mult timp în condiții excelente. Este, așadar, o achiziție foarte bună. În plus, whisky-urile sunt investiții minunate. În timp, anumite sticle de whisky-uri de calitate devin rare, devening din ce în ce mai scumpe. Imaginați-vă cât va valora un Macallan în 20 de ani de acum în colo, sau chiar butoiul de Yamazaki Sherry Malț Unic, whisky-ul japonez fiind considerat cel mai bun din lume în 2015.

#5 – Ajută la lupta contra răcelilor și a gripei

Alcoolul a fost întotdeauna văzut ca ceva care ajută la prevenirea bolilor, cum ar fi răcelile și gripa. Adebărul este că acest lucru a fost văzut și ca un mit și nu ca ceva real. Cu toate acestea, studii recente arată că unele substanțe prezente în whisky chiar pot stimula sistemul imunitar. Printre variate motive legate de sănătate pentru consumul moderat de whisky sunt pierderea în greutate, controlul diabetului și chiar combaterea infecțiilor cutanale.

Spuneți-ne care sunt motivele voastre preferate pentru a bea whisky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu ai niciun produs în coș.